Projecten

Ervaring

Zonnescherm-Twente.nl heeft naast een ruime consumenten ervaring, 25 jaar plus, ook vele projecten mogen uitvoeren voor onder meer:
- Bedrijven
- Instellingen
- Verenigingen van Huiseigenaren
- Woningcoperaties
- Horeca

Zonnescherm-Twente heeft projecten uitgevoerd met zonneschermen, screens rolluiken en horren uitgevoerd.

Interesse: neem telefonisch contact op en wij nemen graag de mogelijkheden met U door.
Nummer:  06 10 65 19 68


                            
 

Ons werk

Het ophangen en installeren van zonwering is een vak. Wij zijn hierin gespecialiseerd.
We werken voor kantoren, op scholen en bij zorginstellingen door heel Nederland.
We zijn trots op de kwaliteit die we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd.
Deze is gebaseerd op onze klantgerichte werkwijze, waarin ontzorgen en efficiency centraal staan, en wordt gewaarborgd door een breed assortiment professionele producten van gerenommeerde  merken.

Wij werken met vakmensen die vast in dienst zijn of al jarenlang met KnikarmschermNodig zijn verbonden. Vakmensen die vaak al jaren zonweringen installeren.

Een optimaal leef- en werkklimaat
Het belang van de juiste zonwering is groot. Want goede zonwering draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Belangrijk is dat de mens zich comfortabel voelt in de ruimte waar hij leeft of werkt. Licht en warmte spelen hierbij een belangrijke rol.
Licht is van invloed op onze gemoedstoestand, gezondheid en op ons gedrag. In ieder kantoor, ziekenhuis, fabriek of openbaar gebouw is het dan ook van belang om voldoende aandacht aan dit onderwerp te besteden. Wij worden ons er steeds meer van bewust dat een goede daglichtregulering het welzijn en dus de productiviteit van de mens ten goede komt. Vooral op plaatsen waar met beeldschermen of displays wordt gewerkt kan directe lichtinval zeer hinderlijk zijn. Door reflectie van licht in het beeldscherm kunnen de ogen vermoeid raken en klachten ontstaan als hoofdpijn en concentratieverlies.
Ook de temperatuur in de woon- en werkruimte is van belang. In de zomer kan zonlicht ervoor zorgen dat de temperatuur in een ruimte teveel oploopt. Hierdoor kan vermoeidheid en concentratieverlies optreden.
Door toepassing van de juiste zonwering kunnen geschetste problemen worden voorkomen of verminderd, en wordt een optimaal werk- en leefklimaat gecreëerd.
Onze projectleiders en adviseurs nemen alle zorgen uit handen en regelen dat het precies zo wordt als afgesproken.

Onze ontzorgservice is al jaren een veelgevraagde dienst. Indien gewenst houden wij na de oplevering jaarlijks de vinger aan de pols en regelen dat u een passend onderhouds- of reinigingsadvies krijgt van een van de specialisten op dat gebied.

Werkwijze

+ inventarisatie van de wensen 
+ opmeten op locatie
+ beoordeling van geschikte zonweringproducten
+ advies en offerte
+ monteren van alle voorkomende zonweringproducten 
+ opleveren 
+ schoonmaak- en onderhoudsadvies

zonnescherm-twente.nl  wil hoge ogen scoren met onze aanpak en uw opdracht. In de voorbereiding willen we er zeker van zijn dat u de juiste zonweringen kiest die passen bij uw werk, omgeving en wensen. Daarnaast moet het ook mooi zijn. Desgewenst ontwerpen we eens wat anders voor u. De offerte moet in één oogopslag duidelijk zijn. Een faire prijs en geen verrassingen achteraf. De planning moet aansluiten op mogelijke andere werkzaamheden en kan desgewenst ook na werktijd worden uitgevoerd.
Dit proces verloopt het meest efficiënt als we bij u op locatie mogen langskomen. U kunt dan meteen zien en voelen welke materialen het best passen en wij kunnen meteen bekijken op welke plaatsen de zonweringen komen te hangen en waar wij rekening mee moeten houden.
Desgewenst maken wij een rapportage voor u waarin we bepalen welke warmtewering haalbaar is. Of welk product in uw situatie de beste lichtreflectie geeft. Wat dacht u van onze besparingsmonitor? Met de juiste zonwering bespaart u energie en u heeft daardoor ook een laag elektriciteitsverbruik. 


 
Geen producten aanwezig

Zonnescherm Twente

Zonneschermen, Screens, Rolluiken Horren en Projecten  

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Zonnescherm-Twente.nl een activiteit van Stobbelaar Zonwering & Montage